Hudební školy AM Vyškov a ZŠ Vyškov, Nádražní 5


Adventní vystoupení Motýlku Vyškov

17.11.2023 19:06

24.11. a 1.12. běžná páteční zkouška

3. 12. neděle - Slavnostní rozsvěcení stromu na náměsti - sraz Motýlků už ve 13.00 v Besedním domě. Do 16.00 bude probíhat zkouška na další vystoupení a zvuková zkouška náměsti. V 16.00 je zahájení, konec asi 16.45 hodin. Motýlci se po skončení rozejdou stejně jako po zkouškách (asi budete na náměstí) tak půjdou za Vámi. Po poslední písni a rozsvěcení stromu akce končí na náměstí ve Vyškově.

8.12 běžná páteční zkouška

14.12. koncert v Besedním domě, sraz v 15.00 ve cvičebně Besedního domu (kde máme zkoušky)

15.12. - běžná páteční zkouška - příprava na poslední dvě vystoupení

22.12. - Želeč - vánoční koncert - potřebujeme sbírat taková koncertní vystoupení a zkušenosti z nich, na těchto se staví výsledky mezinárodních soutěží, na které zatím nemáme úroveň. Počítám se všemi Motýlky, nejedná se o možnosti chtít tam nebo jinam (musím to tak napsat na základě některých reakcí rodičů)

23. 12. - Předštědrovečerní koledování s Motýlkem na náměstí ve Vyškově. Na plakátě uvádíme, že si chceme vykoledovat od posluchačů pár kousků cukroví. Ocením, když nás podpoříte a něco přinesete. A i nasdílíte toto setkání a jeho pravidla. Mám představu 4-5 kousků z toho, co máte na vánoce připraveno. Však chybět nebude! Budeme tam mít ozdobenou krabici a tu hezčí část odvezeme do Domu pro seniory ve Vyškově, že jsme cukroví pro ně vykoledovali. Může to být srdečný vánoční počin, ke kterému Motýlky vedu. Děkuji za podporu, sám také přinesu.

 

Souhlasy na akce obdrží zpěváci v rámci zkoušek, popřípadě pošlu na mail. Děkuji za jejich vyplnění a odevzdání.

—————

Zpět