Hudební školy AM Vyškov a ZŠ Vyškov, Nádražní 5


Informace k soustředění 2021

29.07.2021 09:59

Vážení rodiče,

naše soustředění se blíží a jsou s ním spojené také organizační prvky související s Covidem. Podařilo se mi vyjednat komfortní službu odběrového místa, které všechny účastníky soustředění otestuje těsně před odjezdem na shromaždišti. Tím se nám změní čas srazu už v 16.30 (sobota 14.8.2021) u ZŠ Nádražní 5 ve Vyškově (u Hřbitovního kostela - mokrá varianta). Učastnící, kteří přijedou později až na místo akce musí v den příjezdu doložit negativní výsledek preventivního testu na onemocnění Covid 19, což splníme otestováním antigenním testem na místě zdravotníkem A. Musilem - úhrada testu 70 Kč hotově.

 

Vzhledem k tomu, že musím připravit seznam s údaji k testování, požaduji po Vás odeslat obratem do mailu kopii kartičky pojištěnce účastníka, která potom zůstane u mně a nebudu už vybírat originální kartičky nebo následující údaje: celé rodné číslo + zdravotní pojišťovnu.

Připomínám:

Všichni účastnící do 15 let musí před odjezdem odevzdat platný Posudek lékaře o zdravotní způsobilosti (stačí kopie) - v příloze, ale většinou mají pediatři ve svém počítači.

V den odjezdu odevzdáte ještě vyplněný List účastníka - podle věku - který je v příloze.

 

Protože jsem v rámci přípravy soustředění jednal o jeho délce, abych vyšel vstříc početným zájemcům o nezkrácení víkendu na konci týdne, upozorňuji na změnu délky pobytu - 14.8. od 16.30 do 20.8. do 17.00.

 

Věřím, že budeme v rámci pobytu zdravotně v pořádku, s dobou náladou a že nám bude přát i počasí. Nezapoměňte plavky na poslední den v aquaparku v Blansku (podle počasí).

 

Děkuji za spolupráci. Aleš Musil

—————

Zpět