Hudební školy AM Vyškov a ZŠ Vyškov, Nádražní 5


Poslední akce v roce

16.12.2019 11:07

Vážení rodiče,
blíží se nám konec roku a v Ostravě zlatý Motýlek má před sebou násleující:
-v pátek poslední letošní zkoušku, která bude končit v 15.30 ve Hřbitovním kostele, kam ze zkoušky z Besedního domu společně  půjdeme na krátkou zvukovku
-Adventní koncert 22.12. společně s Re-cantem Vyškov. Sraz bude v 17.00 hodin v kostele, ten bude pro veřejnost otevřený až v 17.30 hodin, začátek koncertu v 18.00
                Velice Vás prosím o to, aby děti nerezervovali místa oblečením, lístky apod., bývá to pravidelně terčem kritiky občanů Vyškova. Děkuji za pochopení.
                 Oblečení teplé, zejména boty a ponožky. Horní část sborové mikiny, pod nimi termoprádlo. V záři reflektorů ale není taková zima, topí, důležité jsou boty. A i Vaše!
- Předštědrovečerní koledování s Motýlkem 23.12 v 18.00, sraz zpěváků v 17.30 u kašny na náměstí. Oblečení běžné, asi nebude ani mrznout.
 
Všem Motýlkům blahopřeji k sobotnímu úspěchu, vím, že jsou si vědomi, že to není jen tak a zadarmo, na zlaté umístění se společně docela nadřeme. Pevně věřím, že tato a další zkušensoti ze sboru budou všem ku prospěchu v dalším životě studentů nebo dospělých. Jsem na sborové nasazení velmi pyšný. Rodičům děkuji za podporu a srdečně zvu na poslední koncerty, kam připravím i teplé občerstvení. A.M.

—————

Zpět